2011. április 11., hétfő

Stop érzelmi manipuláció




Míg egy férfi autóját szerelte, a kisfia felvett egy követ és vonalakat karcolt az autó oldalára.... ismerős a sztori, ugye? Nos, azok, akik ezeket a mocskokat írják, ezzel teljesen feleslegesen mélyen belemarkolva valamibe, amitől ember az ember - nos, TI vagytok az okai annak, hogy a világ elsekélyesedik. Helyesen írni nem tudtok, eszetek nincs ahhoz, hogy legalább hihető történet bugyogjon fel abból a perverz, kizárólag mások érzelmi fájdalomérzetére éhes lelki mocsaratokból, gyakorlati hasznot nem hajtotok a világnak - legalább ne további fájdalmat akarjatok a világ lelkébe belepumpálni!



***
Update:

Akkor most kicsit lenyugodva elemezzük ki, miért gáz ez a kis történet. Egyértelmű, hogy ezt a fogalmazványt nő írta, méghozzá az ostobább fajtából. Ugye autót kizárólag villáskulccsal lehet szerelni, mint ahogy az a lányregényekből kiderül, a modern autók meg tele vannak házilag szerelhető alkatrészekkel. Meg ugye a férfiak nem csak agresszívek, de figyelmetlenek is és ha minden hülyeségen tudnak kiabálni, akkor persze, hogy nem veszi észre az a férfi a kezében a villáskulcsot, miközben nyomorékra veri a gyereket. Az egész sztori végtelenül sekélyes és bugyuta - miért teszi ki mégis egy csomó értelmes ember, mi fogja meg benne őket? Az érzelmi manipuláció.

Maga a lényeg, az üzenet csak ennyi: "EMBEREK VANNAK HASZNÁLVA ÉS A TÁRGYAK SZERETVE!" Ha valaki ezt egy kicsit alaposabban átgondolja, rájön, hogy épületes baromság - sekélyes és általánosító. Azoknak való, akik csak addig látnak, hogy "az emberek gonoszak, mert mindenféle rosszat csinálnak a természettel és különben is megölték Bambi anyukáját". Mert ítélkezni rohadt könnyű, tenni valamit a világért fárasztó és kényelmetlen - ha egy ilyen áligazságot megosztok, akkor tökre úgy látszik, mintha tettem volna valamit. Azt, hogy emberek százezrei naponta saját egészségüket, testi épségüket, életüket kockára tevő önfeláldozó munkát végeznek, meg nyugodtan szembe lehet köpni, ugye. A legtöbben nem is nyelnék ezt a lócitromot nagykanállal, ha nem lenne becsomagolva az imént említett szirupos cukormázba, amely mindenkiben a legmélyebb ösztönöket kelti fel. Úgyhogy VIGYÁZAT, valaki saját személyes célja érdekében (hogy népszerű legyen az irománya) érzelmileg manipulál benneteket, ne dőljetek be neki.

Azoknak, akik kedves ismerősei még nem osztották meg eme "gyöngyszemet": "Míg egy férfi autóját szerelte, a kisfia felvett egy követ és vonalakat karcolt az autó oldalára. Haragjában, a férfi megfogta a gyermek kezét és többször ráütött, nem ismerve fel, hogy a francia kulccsal üti. A kórházban a gyermek... elveszítette az összes ujját a törés miatt. Mikor a gyermek megkérdezte az apját, szemében fájó tekintettel: - Apa mikor fognak visszanőni az ujjaim? Az apa felismerve tettének súlyát, szólni sem tudott.Visszament az autójához és többször belerúgott.Saját cselekedetétől feldúlva leült az autó elé és a karcolásokat nézte. A gyermek azt írta:."SZERETLEK APA!" A tárgyak használatra vannak, az emberek szeretetre! A probléma a mai világban az, hogy az EMBEREK VANNAK HASZNÁLVA ÉS A TÁRGYAK SZERETVE! Ezért tart ott az emberiség ahol most. Köszönöm azoknak,akik kitették ezt! TEDD KI TE IS,HOGY TÖBBEN ELOLVASSÁK EZT A TÖRTÉNETET".


A szöveget a legnagyobb közösségi oldalon olvastam, és mivel nagyon megfogott, szerettem volna megosztani Veletek is.
A cikkért köszönet Saddie-nek. Thór áldása!

1 megjegyzés:

  1. "és különben is megölték Bambi anyukáját"
    És igenis de... :D

    És nőből vagyok, és már szereltem be autóba rádiót. Régen. Nem villáskulccsal...

    Tetszett.

    VálaszTörlés