2011. április 4., hétfő

Nemsokára népszámlálás!

http://portal.ksh.hu/portal/page?_pageid=37,862379&_dad=portal&_schema=PORTAL


A Központi Statisztikai Hivatal 2011. október 1-31 között népszámlálást tart. Első ízben nyílik mód a kérdőívek elektronikus kitöltésére, amire október 1-től október 16-ig lesz lehetőség. A gyűjtött adatok a központi és helyi közigazgatás, a társadalmi folyamatok iránt érdeklődő, azokat kutató és elemző intézményeknek, szervezeteknek, szakembereknek friss, aktuális adatokat biztosítanak. Az adatok az ország, a régiók, a megyék, a települések társadalmának és a népesség lakáshelyzetének részletes elemzését teszik lehetővé.

Magyarországon mai értelemben vett népszámlálást 1869 óta tartanak, általában tízévenként. Így a 2011. évi a 15. lesz a magyar népszámlálások sorában. Az adatfelvétel a teljes magyarországi lakásállományra és a népesség egészére kiterjed.

Oldalaink tartalmát folyamatosan aktualizáljuk, bővítjük. Kérjük, látogasson el a Népszámlálás, 2011. oldalra máskor is, hogy friss, aktuális információkkal tájékoztathassuk Önt a népszámlálás előkészítéséről, majd végrehajtásáról és eredményeiről.

Központi Statisztikai Hivatal

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése